Το Υδρολυμένο κολλαγόνο αποτελείται από μικρά πεπτίδια με χαμηλό μοριακό βάρος που εκχυλίζεται από το φυσικό κολλαγόνο. Γενικότερα, τα μόρια του κολλαγόνου μετουσιώνονται μερικώς σε υδρολυμένη ζελατίνη για το σχηματισμό δομής ( 100 kDa ).

Η ζελατίνη μπορεί στη συνέχεια να διασπαστεί σε μικρά πεπτίδια με κατανομή μοριακού βάρους συνήθως στην περιοχή από 0,3 έως 8 kDa. Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης προϊόντων υδρόλυσης κολλαγόνου με αντίστοιχο χαμηλό μοριακό βάρος είναι ότι: Το υδρολυμένο κολλαγόνο μπορεί να διαλυθεί σε κρύο νερό. Το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι ιδιαίτερα εύπεπτο, απορροφάται εύκολα και διανέμεται στο ανθρώπινο σώμα γρήγορα.

Το “ACTIVE GOLD COLLAGEN®” περιέχει προϊόντα υδρόλυσης κολλαγόνου που είναι πλούσια σε συγκεκριμένα αμινοξέα: γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη, που απορροφώνται εύκολα από το σώμα.

Τα πεπτίδια κολλαγόνου έχουν δύο κύριες λειτουργίες: Πρώτον παρέχουν μια φυσική πηγή των αμινοξέων και δεύτερον, είναι βιολογικώς δραστικά και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου στο χόριο. Η αναπλήρωση αυτών των αμινοξέων είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί ικανή ποσότητα του κολλαγόνου στο σώμα που είναι το κλειδί για ένα υγιές και νεανικό δέρμα.

Hydrolyzed Collagen

Η παραγωγή του υδρολυμένου κολλαγόνου.

Απο που προέρχεται το υδρολυμένο κολλαγόνο μας;

Το υδρολυμένο κολλαγόνο μας Peptan™ παράγεται από Rousselot SAS της Γαλλίας, που είναι ο κορυφαίος παγκόσμια κατασκευαστής των συστατικών των τροφίμων, φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών στην αγορά.

Το Peptan™ είναι κατασκευασμένο από εκτρεφόμενα ψάρια Τιλάπια και Pangasius. Όλα τα ψάρια που χρησιμοποιούνται από Rousselot είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και με την εγγύηση πιστοποιητικών υγείας υπογεγραμμένων από επίσημες κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Είναι το μόνο που προέρχεται από οργανισμούς εγκεκριμένους από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εισαγωγή βρώσιμων ψαριών.

activeΤι είναι το υδρολυμένο κολλαγόνο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current day month ye@r *