Ποια είναι τα βασικά συστατικά στο ACTIVE GOLD COLLAGEN ®;

Το υδρολυμένο κολλαγόνο ( 4000mg ), η υδροχλωρική γλυκοζαμίνη ( 1000mg ), η L- carnatine ( 200mg ), το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες ( Β3, Β6, Β12, C, D, E ), μέταλλα (ψευδάργυρος, χαλκός) και βιοτίνη.

Ποια είναι η δοσολογία;

ΤΥΠΙΚΗ ΛΗΨΗ: Ένα φιαλίδιο των 50ml κάθε τρεις ημέρες.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ: Ο κατασκευαστής προτείνει αγωγή 4, 8, η 12 εβδομάδων καθημερινής λήψης, από ένα φιαλίδιο των 50ml την ημέρα για καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα. Η δοσολογία του προϊόντος εξαρτάται από την ηλικία του λήπτη, τη φυσική κατάσταση, την κατάσταση της επιδερμίδας και των οστών και άλλους παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωής (κάπνισμα, έκθεση στον ήλιο κλπ.)

Απολαύστε μικρές γουλιές ACTIVE GOLD COLLAGEN ® οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή σε μία πρόσληψη το πρωί. Για την ταχύτερη απορρόφηση, συνιστάται άδειο στομάχι ή εφ’όσον έχετε ευαίσθητο στομάχι, το λαμβάνετε μετά από ένα γεύμα.

Για πόσο διάστημα θα πρέπει να λαμβάνω κολλαγόνο;

8 εβδομάδες για την καλύτερα αποτελέσματα στην ενυδάτωση και 12 εβδομάδες για καλύτερα αποτελέσματα στη μείωση των βαθιών ρυτίδων.Μετά από 12 εβδομάδες, μπορείτε να διακόψετε για 2 εβδομάδες. Εν συνεχεία περάστε στην φάση της συντήρησης, λαμβάνοντας 1 φιαλίδιο των 50ml ανά τρείς ημέρες, προκειμένου να διατηρηθούν τα οφέλη που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της εντατικής λήψης.

Πότε θα δω ορατά αποτελέσματα;

Οι άνδρες που έχουν λάβει ACTIVE GOLD COLLAGEN ® έχουν παρατηρήσει ένα πιο ενυδατωμένο και σφριγηλό δέρμα σε 2-3 εβδομάδες. Ωστόσο , αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα κατά την ίδια στιγμή, αλλά ανάλογα με παράγοντες όπως το DNA, η έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα, η διατροφή ή ο τρόπος ζωής.

Τι γεύση έχει;

Σαν ένα χυμό φρούτων μήλου και άρωμα μάνγκο με λίγη πικάντικη νότα από το εκχύλισμα του μαύρου πιπεριού που αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητα των συστατικών μέχρι 60 %.

Μήπως το Active GOLD COLLAGEN ® έχει παρενέργειες ή υπάρχουν αντενδείξεις;

To Active GOLD COLLAGEN ® περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο που προέρχεται από ψάρια. Εάν έχετε βιώσει αλλεργικές αντιδράσεις σε προϊόντα με βάση τα ψάρια, μην κάνετε χρήση.

Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα που απαιτήται για τη δομή των οστών και την πυκνότητα του δέρματος . Οι πρωτεΐνες κολλαγόνου που προέρχεται από ψάρια περιέχουν υψηλές ποσότητες των αμινοξέων και πεπτιδίων που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Περίπου το 75 % του νέου και υγειούς δέρματος αποτελείται από κολλαγόνο. Ωστόσο, το δέρμα μας χάνει σταδιακά την ικανότητα να αναγεννηθεί φυσικά και παράγει όλο και λιγότερο κολλαγόνο μετά τα 25 έτη. Μεταξύ 35 και 55 ετών, το επίπεδο του κολλαγόνου έχει φθίνει στο 40 %, με αποτέλεσμα την απώλεια της σφριγηλότητα, του σχηματισμού των ρυτίδων και των προβλημάτων στο μυοσκελετικό σύστημα.

Γιατί το κολλαγόνο στο ACTIVE GOLD COLLAGEN ® είναι υδρολυμένο;

Το κολλαγόνο το οποίο είναι φυσικά παρόν στο δέρμα είναι ένα μεγάλο διαρθρωτικό μόριο πρωτεΐνης ( 300kDa ). Μόνον όταν είναι κατανεμημένο σε μικρότερα πεπτίδια ( 0,8 έως 3kDa ) μπορεί να υποστεί πέψη και να απορροφηθεί από το λεπτό έντερο πριν να διανέμηθεί μέσω των αιμοφόρων αγγείων στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ( χόριο ). Αυτό με τη σειρά του διεγείρει την παραγωγή του σώματος του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος.

Ποια είναι η πηγή της υδρολυμένο κολλαγόνο στο Active GOLD COLLAGEN ®;

Δεν χρησιμοποιούμε τις πηγές χοίρου ή βοοειδών. Χρησιμοποιούμε Peptan ™ υδρολυμένο κολλαγόνο που παράγεται από Rousselot SAS στην Γαλλία και περιέχει ένα μείγμα από την καλύτερη ποιότητα υδρολυμένου κολλαγόνου, το οποίο εξάγεται από εκτρεφόμενα ψάρια Τιλάπια και Pangasius. Όλα τα ψάρια που χρησιμοποιούνται από Rousselot προέρχονται μόνο από εγκαταστάσεις που έχουν καταχωρηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εισαγωγή των βρώσιμων ψαριών, τα οποία είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και με την εγγύηση της υγείας πιστοποιητικών υπογεγραμμένων από επίσημες κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Ποιές είναι οι διαφορές του Pure Gold COLLAGEN ® από μια αντιρυτιδική κρέμα προσώπου;

Το ACTIVE GOLD COLLAGEN ® λειτουργεί στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ( χόριο ), για την αντιμετώπιση της διαδικασίας της γήρανσης, ενώ οι κρέμες λειτουργούν μόνο στο εξωτερικό μέρος του δέρματος προσδίδοντας μια προσωρινή ενυδάτωση.

Γιατί το υγρό παρά δισκία ή χάπια;

Πέρα από το να είναι πολύ πιο εύκολο στην κατάποση, ένα υγρό απορροφάται ευκολότερα μόλις εισέρχεται στο στομάχι. Κάθε δόση των      ( 50ml ) του ACTIVE GOLD COLLAGEN ® περιέχει 4.000 mg από υδρολυμένο κολλαγόνο το οποίο μπορεί να είναι έως και 20 φορές πιο ισχυρή από   ό, τι ένα τυπικό χάπι κολλαγόνου. Χάπια και κάψουλες μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, αλλά στην πραγματικότητα, αλλά στην πραγματικότητα δεν επιφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Πώς το ACTIVE GOLD COLLAGEN ® δρά συνεγεικά με την επεμβατική αισθητική και τα θεραπευτικά καλλυντικά;

Το ACTIVE GOLD COLLAGEN ® μπορεί να λειτουργήσει ως συμπλήρωμα δεδομένου ότι είναι μη επεμβατικό προίόν. Όντας ένα συμπλήρωμα διατροφής, το ACTIVE GOLD COLLAGEN ® είναι ένας φυσικός τρόπος για τη φροντίδα του δέρματος.

Είναι δυνατόν το ACIVE GOLD COLLAGEN ® να λαμβάνεται μαζί με φάρμακα;

Είναι απίθανο το ACTIVE GOLD COLLAGEN ® να αλληλεπιδρά αρνητικά λαμβανόμενο μαζί με φαρμακευτικά προϊόντα. Ωστόσο, συνιστούμε στα άτομα που πάσχουν από σοβαρή ασθένεια ή που είναι υπό ιατρική παρακολούθηση γενικά, να μην λαμβάνουν ACTIVE GOLD COLLAGEN ® χωρίς τη συμβουλή του γιατρού τους.

Μπορούν οι διαβητικοί να λαμβάνουν ACTIVE GOLD COLLAGEN ® ;

Το ACTIVE GOLD COLLAGEN ® περιέχει σουκραλόζη η οποία είναι ασφαλής γλυκαντική ουσία για διαβητικούς. Παρ’αυτα θα προτείναμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη λήψη.

Μπορούμε να λαμβάνουμε το ACTIVE GOLD COLLAGEN ® σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα διατροφής;

Το ACTIVE GOLD COLLAGEN ® μπορεί να ληφθεί ως μέρος της τακτικής διατροφής σε συνδυασμό με βιταμίνες και διάφορα τρόφιμα ή φρούτα. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να έχουμε επίγνωση της συνολικής πρόσληψης των συμπληρωμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Υπάρχουν μελέτες που να έχουν αποδείξει ότι το προϊόν λειτουργεί;

Πολυάριθμες ερευνητικές μελέτες έχουν διεξαχθεί εδώ και πολλά χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με το κολλαγόνο. Τα θετικά αποτελέσματα από δεκάδες κλινικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί απο την εταιρεία μας MINERVA RESHEARCH LABS που αφορούν το κολλαγόνο ψαριών και των δραστικών συστατικών που εμπεριέχονται σε αυτό ως επίσης και απο την εταιρεία παραγωγής της πρώτης ύλης ROUSSELOT SAS FRANCE μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας http/www.puregoldcollagen.grυπό τον τίτλο /κλινικές-μελέτες-pure-και-active-gold-collagen και http://www.gold-collagen.com/el/υπό τον τίτλο « Skincare Επιστήμης και Έρευνας / Κλινικές Δοκιμές » τμήμα.

activeΣυχνές ερωτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current day month ye@r *