Νερό, υδρολυμένο κολλαγόνο ( 4800mg ), υδροχλωρική γλυκοζαμίνη, Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, L – καρνιτίνη, άρωμα (Apple και Mango), Ρυθμιστής οξύτητας: μηλικό οξύ, Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό Οξύ ( Βιταμίνη C ), Αποξηραμένη Maca ( Lepidium Meyenii ), Ν – Acetylglucosamine, γλυκαντικό: σουκραλόζη, νικοτινικό οξύ ( νιασίνη: Η βιταμίνη Β3 ) , υαλουρονικό οξύ, ψευδάργυρος, μαύρο πιπέρι ( Piper Nigrum ), πυριδοξίνη υδροχλωρική ( βιταμίνη Β6 ), χαλκός, βιοτίνη, βιταμίνη D, υδροξοκοβαλαμίνη ( βιταμίνη Β12 ).

 

Ενεργά συστατικά

Ωφέλη

Υδρολυμένο κολλαγόνο

-Το κολλαγόνο είναι ένα δομικο συστατικό του οργανισμού και βοηθά το δέρμα να διατηρεί τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του.

-Βοηθά στην καλή λειτουργεία των αρθρώσεων.

Γλυκοζαμίνη

-Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία του συνδετικού ιστού και στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων.

– Απαραίτητη για την δημιουργία του υαλουρονικού οξέος.

L- Καρνιτίνη

-Βοηθά στην βελτίωση της ανάκαμψης των μυών και τη βέλτιστη ανάκτηση του μυϊκού ιστού μετά την άσκηση.

Υαλουρονικό Οξύ

– Διατηρεί υγιείς συνδέσμους, δραστηριοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και αποτελεί βασικό συστατικό στην ενυδάτωση και λίπανση του δερματικού ιστού, την κυτταρική λειτουργία και την ελαστική παραμόρφωση.

Ψευδάργυρος

-Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των μαλλιών και του δέρματος. Επίσης συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρές.

-Συμβάλλει στην διατήρηση του φυσιολογικού τριχωτού της κεφαλής.

Χαλκός

-Συμβάλλει στην διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού, στη φυσιολογική λειτουργεία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στο φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών και του δέρματος, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργεία του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρές..

Bιοτίνη

-Συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικων διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

-Συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος.

-Συμβάλλει στην διατήρηση του φυσιολογικού τριχωτού της κεφαλής.

Βιταμίνη B3 (Νιασίνη)

-Συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος. Η Νιασίνη συμβάλλει στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Βιταμίνη B6

-Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, στη φυσιολογική λειτουργεία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. 

Vitamin C

-Συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου και την φυσιολογική λειτουργία των οστών, του χόνδρου και την καλή κατάσταση του δέρματος. Παρέχει σημαντική αντιοξειδωτική προστασία σε ολο τον οργανισμό.

Βιταμίνη D

-Συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των μυών.

Βιταμίνη B12

-Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Αλλεργιογόνες ενδείξεις: Το προϊόν αυτό περιέχει υδρολυμένο κολλαγόνο που προέρχονται από ψάρια. Δεν περιέχει πρωτεϊνες χοίρων, βοοειδών ή άλλων ζωικών πηγών. Δεν περιέχει σάκχαρα, φρουκτόζη, συντηρητικά Ε και τεχνητά χρώματα.

Η υγρή μορφή του Active GOLD COLLAGEN® επιτρέπει στα δραστικά συστατικά να είναι εύπεπτα, απορροφήσιμα και να διανέμονται στο ανθρώπινο σώμα. Τα πεπτίδια κολλαγόνου μπορεί να δράσουν μέσω ενός διπλού μηχανισμού:

1) Τονώνουν τη δραστηριότητα και τη διάδοση της ινοβλαστών, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος.

2) Τα πεπτίδια του κολλαγόνου και τα ελεύθερα αμινοξέα παρέχουν τα κύρια συστατικά στοιχεία για το σχηματισμό των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Ως αποτέλεσμα, με την αύξηση του αριθμού των ινοβλαστών (πολλαπλασιασμού) και τη δραστηριότητά τους, είναι δυνατόν να αυξηθεί το επίπεδο του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος στο συνδετικό ιστό. Η γλυκοζαμίνη παρέχει τα δομικά στοιχεία για το σχηματισμό του υαλουρονικού οξέος και μπορεί να διεγείρει τη δραστικότητα των χονδροκυττάρων, τα οποία είναι εξειδικευμένα κύτταρα υπεύθυνα για την παραγωγή και την οργάνωση της εξωκυτταρικής μήτρας του αρθρικού χόνδρου.

 

Το Active GOLD COLLAGEN® θα σας κερδίσει με την πρώτη… γουλιά, αφού:

  • Βελτιώνει τη λειτουργία των μυών, των αρθρώσεων και διατηρεί την φυσιολογική κατάσταση των οστών .
  • Ενισχύει τη νεανικότερη όψη του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες.
  • Βοηθά στη διατήρηση της υγείας και των μαλλιών και των νυχιών.
  • Δραστηριοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος στο σώμα.
  • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργεία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. 

 

 

activeΣυστατικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current day month ye@r *