Η συσκευασία περιέχει 10 γυάλινα φαρμακευτικά φιαλίδια των 50ml ( 10Χ50=500ml ).  

Η δοσολογία του προϊόντος εξαρτάται από την ηλικία του λήπτη, τη φυσική κατάσταση, την κατάσταση της επιδερμίδας και των οστών και άλλους παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωής (κάπνισμα, έκθεση στον ήλιο, η υπερβολική πρόσληψη γλυκόζης κλπ).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΥΠΙΚΗ ΛΗΨΗ: Λήψη ενός φιαλιδίου “Active GOLD COLLAGEN®” ανά τρεις ημέρες, ήτοι μια συσκευασία τον μήνα, ( 1Χ50ml μονοδόση κάθε 3 ημέρες ).                                                                      

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ: Ο κατασκευαστής προτείνει αγωγή 4, 8, η 12 εβδομάδων καθημερινής λήψης, από ένα φιαλίδιο των 50ml την ημέρα για καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα.

Στήν εντατική λήψη, μετά από μια καθημερινή αγωγή ενός φιαλιδίου για 4 εβδομάδες, το δέρμα θα αρχίσει να ενυδατώνεται, όπως επίσης θα αυξηθεί η σφριγηλότητα του δέρματος και θα δραστηριοποιηθεί η σύνθεση νεου κολλαγόνου στο σώμα, ώς επίσης του υαλουρονικού οξέος και της ελαστίνης στο χόριο.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται αγωγή ενός φιαλιδίου για 8 εβδομάδες.

Για άριστα αποτελέσματα στην ενυδάτωση, την εξάλειψη των λεπτων γραμμων και στη μείωση των βαθιών ρυτίδων λαμβάνετε καθημερινά ένα φιαλίδιο για 12 εβδομάδες. Μετά από 12 εβδομάδες, μπορείτε να διακόψετε για 1 έως 2 εβδομάδες. Εν συνεχεία περάστε στην φάση της συντήρησης, λαμβάνοντας 1 φιαλίδιο των 50ml μονοδόση ανά τρείς ημέρες, προκειμένου να διατηρηθούν τα οφέλη που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της συστηματικής λήψης.  

Το ACTIVE GOLD COLLAGEN®  αποτελεί ένα αντιγηραντικό συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου σχεδιασμένο για μακροχρόνια λήψη, ώστε να αναπληρώνει μέρος του κολλαγόνου που δεν παράγει πλέον ο οργανισμός. Ταυτόχρονα επενεργεί προληπτικά, αποφέροντας μόνο ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό.                                                                                    

  •  Ανακινήστε καλά πρίν τη χρήση του προϊόντος. Είναι πιο αποτελεσματικό όταν λαμβάνεται με άδειο στομάχι το πρωϊ. Όταν ανοίξει ένα μπουκάλι, πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 24 ώρες. Άν έχετε ευαίσθητο στομάχι, σας συμβουλεύουμε να το λάβετε με το φαγητό ή μετά από ένα γεύμα. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και τη θερμότητα. 

 

  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

(Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 6525-24/1/2013)

Collagen Active

 

activeΠώς γίνεται η πρόσληψη του Active GOLD COLLAGEN® ποιά είναι η δοσολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current day month ye@r *