Η “MINERVA Research Labs” σας παρουσιάζει το “Active GOLD COLLAGEN®”, τη νέα γενιά υγρού συμπληρώματος διατροφής με πολλαπλά οφέλη και για τους άνδρες που αναζητούν την εμφάνιση και την σωματική ευεξία.

Η ενεργή φόρμουλα έχει αναπτυχθεί για τις αρθρώσεις, το δέρμα, τα μαλλιά και τους μυς. Ο ισχυρός συνδυασμός των διαφόρων δραστικών συστατικών είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα του “Active GOLD COLLAGEN®” και η υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα του.

Το Active GOLD COLLAGEN® περιέχει την ύψηστη ποιότητα υδρολυμένου κολλαγόνου ψαριών, το οποίο είναι ένα βασικό συστατικό όχι μόνο για το δέρμα, αλλά και για τα μαλλιά τις αρθρώσεις και εν γένει για το μυοσκελετικό συστημα. Ο συνδυασμός μετάλλων (ψευδάργυρου, χαλκού) και βιταμίνης (βιοτίνης), επιτρέπει στο Active GOLD COLLAGEN® να στοχεύσει πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά. Η Γλυκοζαμίνη και η L-καρνιτίνη είναι γνωστές αντίστοιχα για τη συμβολή τους στην από κοινού βέλτιστη λειτουργία των μυών. Το “Active GOLD COLLAGEN®”έχει αναπτυχθεί από Ευρωπαίους επιστήμονες και ερευνητές που βασίστηκαν στην Ιαπωνική γνώση και έρευνα που είναι η πλέον προχωρημένη διατροφοκοσμετολογία και διατροφοφαρμακευτική αγορά στον κόσμο.

Η “MINERVA Research Labs” συνεργάζεται με βασικούς εταίρους, όπως ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι δερματολόγους, ειδικούς αισθητικής ιατρικής και του δέρματος . Η “MINERVA Research Labs” έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει μόνο την ύψηστη ποιότητα των συστατικών τροφίμων που προέρχονται από εταίρους όπως η Rousselot SAS και Polaris στην Γαλλία και η Lipoid στη Γερμανία.

Η “MINERVA Research Labs” κατανοεί τη σύνθετη επιστήμη που υπάρχει πίσω από το κολλαγόνο και πώς η γήρανση επηρεάζει το δέρμα και το σώμα, προκειμένου να αναπτύξει και να προσφέρει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της. Η προηγμένη επιστημονική έρευνα και η συνεχής ανάπτυξη του προϊόντος είναι η συνταγή μας για την επιτυχία.
Παρακαλούμε να διερευνήσετε αυτή την ενότητα για να κατανοήσετε την επιστήμη και την έρευνα που υπάρχει πίσω από το “Active GOLD COLLAGEN®”.

Εδώ παρουσιάζονται τα βασικά στάδια του μηχανισμού διανομής στον οργανισμό:

 1. Όταν χορηγείται από του στόματος, το υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριού φτάνει στο λεπτό έντερο όπου μπορεί να χωνευθεί εύκολα υπό μορφή διπεπτιδίων, τριπεπτιδίων ή ελεύθερων αμινοξέων.
 2. Αυτά τα πεπτίδια απορροφώνται εύκολα καθ’όλο το μήκος της μεμβράνης του λεπτού έντέρου [1] όπου και εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος [2, 3].
 3. Μέσω των αιμοφόρων αγγείων, τα πεπτίδια κολλαγόνου στη συνέχεια διανέμονται στο ανθρώπινο σώμα και ιδίως στο χόριο του δέρματος, στις αρθρώσεις και στους μυς [3, 4 όπου σε ένα “invivo” πείραμα έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να παραμείνουν μέχρι και 14 ημέρες (Watanabe-Kamiyama, 2010 # 37).
 4. Μόλις τα πεπτίδια κολλαγόνου φτάσουν στο χώριο, δρούν στον τοπικό συνδετικό ιστό λειτουργώντας με ένα διπλό μηχανισμό:

i) πεπτίδια κολλαγόνου και ελεύθερα αμινοξέα παρέχουν τα δομικά στοιχεία για το σχηματισμό του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης,

ii) πεπτίδια κολλαγόνου διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών [5, 6 ] τη σύνθεση του κολλαγόνου [5] και του υαλουρονικού οξέους [6]. Με βάση μια υπόθεση προερχόμενη από την επιστημονική βιβλιογραφία, όπου αναφέρονται τα οφέλη της ενεργοποίησης των ινοβλαστών που μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

 • Αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου
 • Αυξημένη σύνθεση υαλουρονικού οξέος
Collagen Active

Η τόνωση των ινοβλαστών είναι το κλειδί για να αυξηθούν τα επίπεδα του κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος στο συνδετικό ιστό.

To ActiveGOLDCOLLAGEN® περιέχει πολλές άλλες δραστικές ουσίες με στόχο τις αρθρώσεις, τους μύες, το δέρμα κα τα μαλλιά:

 1. H Γλυκοζαμίνη, εμφανίζεται φυσικά στις αρθρώσεις και τους μύες όπου διαδραματίζει ένα συμαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία του συνδετικού ιστού. Η γλυκοζαμίνη βοηθά επίσης στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων.
 2. Η L-καρνιτίνη είναι παρούσα στο μυϊκό ιστό και διαδραματίζει βασικό ρόλο στην μυϊκή βιοενεργητική. Η L-καρνιτίνη συμβάλλει στη βελτίωση της μυϊκής αποκατάστασης και την βέλτιστη αποκατάσταση του μυϊκού ιστού μετά την άσκηση. Η L-καρνιτίνη συμβάλλει επίσης στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης η αγώνων. Τέλος, L-καρνιτίνη ενισχύει την αντοχή και βοηθά να διατηρηθεί το μέγιστο αποτέλεσμα σε περιόδους ζήτησης υψηλής φυσικής κατάστασης.
 3. Ο ψευδάργυρος, ο χαλκός και η Βιοτίνη σχηματίζουν ένα σύμπλοκο ορυκτών και βιταμινών που είναι αναγκαία για την υγεία των μαλλιών. Ειδικότερα, συμβάλλουν στη διατήρηση της ζωντάνιας των μαλλιών και του πάχους της τρίχας. Επιπλέον ο χαλκός συμβάλλει στη διατήρηση της χρώσης των τριχών και του δέρματος.
 • Aito-Inoue, M., et al., J Pept Sci, 2007. 13(7): p. . Aito-Inoue, Μ., et αϊ, J Pept Sci, 2007 13 (7):. Σ.. 468-74. 468 – 74.
 • Iwai, K., et al., J Agric Food Chem, 2005. 53(16): p. . Iwai, Κ., et αϊ, J Agric Food Chem, 2005 53 (16):. Σ.. 6531-6. 6531 – 6.
 • Oesser, S., et al., J Nutr, 1999. 129(10): p. . Oesser, S., et αϊ, J Nutr, 1999 129 (10):. Σ.. 1891-5. 1891-5.
 • Watanabe-Kamiyama, M., et al., J Agric Food Chem, 2010. 58(2): p. . Watanabe-Kamiyama, Μ., et αϊ, J Agric Food Chem, 2010 58 (2):. Σ.. 835-41. 835-41.
 • Chen, RH, et al., Journal of Food and Drug Analysis, 2008. 16(1): p. Chen, RH, et al, Journal of Food and Drug Analysis, 2008 16 (1):.. Σ.. 66-74. 66-74.
 • Ohara, H., et al., J Dermatol, 2010. 37(4): p. . Ohara, Η., et αϊ, J Dermatol, 2010 37 (4):. Σ.. 330-8. 330-8.
activeΠως επενεργεί το Active GOLD COLLAGEN® στον οργανισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current day month ye@r *