Η “MINERVA Research Labs” σας παρουσιάζει το κολλαγόνο “Active GOLD COLLAGEN®”, τη νέα γενιά υγρού συμπληρώματος διατροφής με πολλαπλά οφέλη και για τους άνδρες που αναζητούν την εμφάνιση και την σωματική ευεξία. Η ενεργή φόρμουλα έχει αναπτυχθεί για τις αρθρώσεις, το δέρμα, τα μαλλιά και τους μυς. Ο ισχυρός συνδυασμός των διαφόρων δραστικών συστατικών είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα του “Active GOLD COLLAGEN®” και η υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα του.
Το Active GOLD COLLAGEN
® περιέχει την ύψηστη ποιότητα υδρολυμένου κολλαγόνου ψαριών, το οποίο είναι ένα βασικό συστατικό όχι μόνο για το δέρμα, αλλά και για τα μαλλιά τις αρθρώσεις και εν γένει για το μυοσκελετικό συστημα. Ο συνδυασμός μετάλλων (ψευδάργυρου, χαλκού) και βιταμίνης (βιοτίνης), επιτρέπει στο Active GOLD COLLAGEN® να στοχεύσει πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά. Η Γλυκοζαμίνη και η L-καρνιτίνη είναι γνωστές αντίστοιχα για τη συμβολή τους στην από κοινού βέλτιστη λειτουργία των μυών.
Το “Active GOLD COLLAGEN®”έχει αναπτυχθεί από Ευρωπαίους επιστήμονες και ερευνητές που βασίστηκαν στην Ιαπωνική γνώση και έρευνα που είναι η πλέον προχωρημένη διατροφοκοσμετολογία και διατροφοφαρμακευτική αγορά στον κόσμο.
Η “MINERVA Research Labs” συνεργάζεται με βασικούς εταίρους, όπως ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι δερματολόγους, ειδικούς αισθητικής ιατρικής και του δέρματος . Η “MINERVA Research Labs” έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει μόνο την ύψηστη ποιότητα των συστατικών τροφίμων που προέρχονται από εταίρους όπως η Rousselot SAS και Polaris στην Γαλλία και η Lipoid στη Γερμανία.

Η “MINERVA Research Labs” κατανοεί τη σύνθετη επιστήμη που υπάρχει πίσω από το κολλαγόνο και πώς η γήρανση επηρεάζει το δέρμα και το σώμα, προκειμένου να αναπτύξει και να προσφέρει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της. Η προηγμένη επιστημονική έρευνα και η συνεχής ανάπτυξη του προϊόντος είναι η συνταγή μας για την επιτυχία.
Παρακαλούμε να διερευνήσετε αυτή την ενότητα για να κατανοήσετε την επιστήμη και την έρευνα που υπάρχει πίσω από το “Active GOLD COLLAGEN
®”.
activeΕπιστήμη και Έρευνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current day month ye@r *