Active Gold Collagen

Active Gold Collagen

Το Active GOLD COLLAGEN® είναι ένα υγρό συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου νέας γενιάς, με πολλαπλά οφέλη για τα οστά, τους συνδέσμους, τους μύες, το δέρμα, τα μαλλιά και έχει σαν στόχο τη νεανικότερη εμφάνιση και τη σωματική ευεξία. Το AGC® περιέχει το ύψιστης ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο «PEPTAN«, το οποίο είναι ένα βασικό συστατικό τόσο των αρθρώσεων όσο του δέρματος, των μαλλιών αλλά και ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος .

Το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι τύπου Ι, θαλάσσιας προέλευσης (από τα ψάρια Τιλάπια)

Η πρώτη ύλη κολλαγόνου που χρησιμοποιεί η εταιρεία MINERVA RESEARCH LABS LTDπροέρχεται από το μεγαλύτερο παρασκευαστή κολλαγόνου παγκοσμίως τη  Γαλλική εταιρεία «ROUSSELOT SAS» και αποτελεί εγγύηση για το PURE & ACTIVE GOLD COLLAGEN. ( «PEPTAN» είναι  η εμπορική ονομασία του κολλαγόνου του οίκου  ROUSSELOT  )

To Active GOLD COLLAGEN® είναι το απόλυτο υγρό πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής. Ένα υδρολυμένο κολλαγόνο ψαριού νέας γενιάς, με εικοσαπλάσια δύναμη από ένα απλό χάπι κολλαγόνου.Τo AGC® δημιουργήθηκε από Ευρωπαίους Επιστήμονες και Ερευνητές φαρμάκων, που βασίστηκαν στην Ιαπωνική γνώση και έρευνα που είναι η πλέον προχωρημένη διατροφοκοσμετολογία και διατροφοφαρμακευτική αγορά στον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, το AGC® συνδυάζει την καλύτερη ποιότητα υδρολυμένου κολλαγόνου με υδροχλωρική γλυκοζαμίνη, L-καρνιτίνη,  αποξηραμένη σκόνη μάκα, υαλουρονικό οξύ, Ν-ακετυλογλυκοζαμίνη, σουκραλόζη, μαύρο πιπέρι (piper nigrum), βιοτίνη, βιταμίνες B,C,D και μέταλλα (χαλκό και ψευδάργυρο).  

Η MINERVA RESEARCH LABS LTD παρασκευαστής του  Active GOLD COLLAGEN®  &  PURE GOLD COLLAGEN®  συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Δερματολόγους της «Cutest – The Skin Specialists | Dermatological Studies» σε κλινικές δοκιμές και εργαστήρια που λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001. Η MINERVA Research Labs έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει την ύψιστη ποιότητα συστατικών τροφής που προέρχονται από συνεργάτες όπως η France – Rousselot International, η POLARIS – nutritional lipids στην Γαλλία και η Lipoid Kosmetik AG στην Γερμανία, με τους οποίους έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία.

Το Active GOLD COLLAGEN® διαθέτει Ευρωπαϊκή πατέντα ευρεσιτεχνίας (EP 2532252A1)EU.  Το AGC® παράγεται με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και με την ποιότητα παρασκευής, αντίστοιχη αυτής της φαρμακευτικής βιομηχανίας! Η φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μία μοναδική σύσταση κολλαγόνου και ενεργών συστατικών για υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Η εταιρεία MINERVA RESEARCH LABS κατανοεί την πολυπλοκότητα της επιστήμης που κρύβεται πίσω από το κολλαγόνο και το πώς η γήρανση επηρεάζει το δέρμα, τα οστά και όλο τον ανθρώπινο οργανισμό, ώστε να αναπτύξει και να προσφέρει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για τον καταναλωτή.

 

Που παράγεται η πρώτη ύλη υδρολυμένου κολλαγόνου στο Active GOLD COLLAGEN® ;

Το υδρολυμένο μας κολλαγόνο Peptan™ παράγεται από την Rousselot SAS στη Γαλλία και περιέχει μία σύσταση από άριστη ποιότητα υδρολυμένου κολλαγόνου, προερχόμενου από τα καλλιεργημένα ψάρια Tilapia και Pangasius. Όλα τα ψάρια που χρησιμοποιούνται από τη Rousselot SAS, προέρχονται αποκλειστικά από οργανισμούς με άδεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για εισαγωγή βρώσιμων ψαριών προορισμένα για ανθρώπινη κατανάλωση και με την εγγύηση πιστοποιητικών υγείας υπογεγραμμένων από επίσημες κτηνιατρικές υπηρεσίες.

 

«Peptan®«, φυσικά πεπτίδια κολλαγόνου για έναν υγιή τρόπο ζωής

Παράγεται και διατίθεται στο εμπόριο από την εταιρεία France –Rousselot International , που είναι ο κορυφαίος παγκόσμια κατασκευαστής φαρμακευτικών συστατικών τροφίμων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών. Το Peptan® κρατά το κλειδί για τη διατήρηση της ποιότητας στην ζωής σας.

Το Peptan® πεπτίδιο κολλαγόνου είναι ένα 100% φυσικό και ασφαλές συστατικό που προέρχεται από πρωτεΐνες. Οι πρώτες ύλες κολλαγόνου της εταιρείας Rousselot χρησιμοποιούνται παγκοσμίως κατέχοντας την πρώτη θέση σε πωλήσεις στις έξι ηπείρους και έχει αποδειχθεί επιστημονικά οτι βελτιώνουν τη συνολική κινητικότητα των αρθρώσεων, την δομή των οστών και τη φυσική ομορφιά του δέρματος.

Το “Active GOLD COLLAGEN®” σαν ολοκληρωμένη φόρμουλα, βοηθά επιπλέον στη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας κατά την διάρκεια έντονης άσκησης, για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Επίσης βελτιώνει την αποκατάσταση της μυικής μάζας μετά την άσκηση, αλλά και την προώθηση στην από κοινού άνεση και δύναμη των μυών.   

(Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 6525-24/1/2013)

 

 

activeCollagen Active

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current day month ye@r *